Vakantiehuis huren voor je verjaardag in de Vlaamse Ardennen

Leefruimte

Gelijkvloers

  • 1 slaapkamer + badkamer
  • Salon & living
  • Keuken

Slaapkamer

Verdieping

  • 3 slaapkamers
  • 1 speelkamer met zetelbed
  • Badkamer

Terras met BBQ

Buiten

  • Overdekte patio met BBQ
  • Loungesalon
  • Houtgestookte hot tub

Ontdek vakantiewoning Le bonheur de Louise in 120 seconden

Le bonheur de Louise

Vakantiehuis in Maarkedal, Vlaamse Ardennen voor 9 personen

Wil jij ook graag met je gezin, familie of vrienden er even tussenuit voor  je verjaardag? Even een weekendje, mid-week of week ontspannen in een luxueus vakantiehuis in de Vlaamse Ardennen? Genieten en ontspannen, herinneringen creëren voor het leven.

Rust, natuur, wandelen en fietsen

De Vlaamse Ardennen, in het zuiden van Oost-Vlaanderen is een streek waar je ten volle tot rust kan komen, gekend om zijn prachtige wandelpaden en pittige kuitenbijters. Het is dé regio waar elk jaar De Ronde van Vlaanderen wordt gereden door de beste wielrenners, echte Flandriens. Heb je er zin in om ook eens enkele van deze bergjes te bedwingen?

Hier vind je volop rust, stilte, natuur en erfgoed. Het is één van de populairste vakantiebestemmingen voor je verjaardag in België, en met reden! Dit is een omgeving met nog ongerepte natuurgebieden, waardevol cultureel erfgoed en heel wat lekkernijen die wachten om geproefd te worden.

Ga op ontdekking in het prachtige Muziekbos

Vakantiewoning Le bonheur de Louise, ligt aan de voet van het prachtige Muziekbos, een van de mooiste bossen van Vlaanderen. Naast mooie wandelingen die je er kan maken, is er ook een leuke speeltuin aanwezig in het bos en kan je terug op adem komen bij de gezellige Bistro Boekzitting.

Een weekendje eruit voor je verjaardag en heerlijk genieten in een vakantiehuis voorzien van alle comfort en luxe. Er is plaats voor 9 personen, er zijn 5 slaapkamers en 2 badkamers. Een compleet uitgerust keuken waar je lekker en gezellig kan koken, daarna aperitieven in het mooie salon en samen eten aan een lange tafel? Is het mooi weer dan kan je buiten koken aan de BBQ en eten op de patio.

Boek je verblijf in het vakantiehuis voor een verjaardag in de Vlaamse Ardennen?

Een mooi vakantiehuis boeken voor een verjaardag in de Vlaamse Ardennen en genieten van de natuur. Wij zorgen voor een kraaknette vakantiewoning, bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt en er is badlinnen voorzien voor alle gasten. Boek je verblijf hier.

Direct reserveren

Ligging vakantiewoning Le bonheur de Louise

Wat onze gasten zegen over hun verblijf

Overnachten bij Le bonheur de Louise in Maarkedal?

Boek direct je verblijf met 4 personen in de vakantiewoning.
Direct reserveren